Haberler

  • 07 Aralık 2015

Hayvan Hastanemiz Büyük İlgi Görüyor

Üniversitemizin Veteriner Fakültesi’ne bağlı Hayvan Hastanesi’ne  hayvan severler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. 
 
Hayvan Hastanemiz, sağlıklarına kavuşmayı bekleyen hayvan dostlarımıza umut olmaya ve onları sağlıklarına kavuşturmaya devam ediyor. Hastanemizin Cerrahi Anabilim Dalı, özellikle son zamanlarda yapılan başarılı operasyonlarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. 
 
Yapılan operasyonlar arasında basında da geniş yer bulan,  “Yüzü olmayan kediye umut oldular” başlıklı haberiyle dikkatleri üzerlerine çeken hastanemiz, birçok farklı ve zorlu operasyonu başarıyla gerçekleştiriyor. Gerek pet hayvanları, gerek çiftlik hayvanları, gerekse yaban hayvan hayatıyla ilgili birçok operasyona imza atan hayvan hastanesi, uzman kadrosu ve sahip olduğu teknik donanım desteğiyle, Sivas ve çevre illerden gelen, cerrahi müdahaleye muhtaç hayvan dostlarımıza çare olmak, ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerini layıkıyla yerine getirmek ve bölgede bir marka olmak konusunda oldukça kararlı. 
 
Hayvan Hastanemizin bünyesinde yer alan Cerrahi, İç Hastalıkları, Doğum ve Jinekoloji, 
Dölerme ve Suni Tohumlama ve Patoloji Anabilim Dalları, son teknoloji laboratuvar ve teknik destekle, gerekli durumlarda kolektif çalışmalar yaparak, hayvan dostlarımızı sağlıklarına kavuşturuyor.
 

07

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B