Haberler

  • 03 Aralık 2015

Sivas Gençlik Merkezi Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yerelde faaliyet gösteren Sivas Gençlik Merkezi Müdürü Selahattin Arslan, Gençlik Merkezi Memuru Ali Yavuz, Gençlik Liderleri Şerife Keklikçi, Yusuf Pençeçelik, Mehmet Aydoğan, Onur Deneyici Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Ziyarette Müdür Arslan, Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen kulüpler, geziler, projeler, kamplar ve Türkiye genelinde düzenlenecek olan Skeç Yarışması’nın ayrıntıları hakkında bilgiler verildi. 
 
Müdür Arslan ayrıca Gençlik Merkezi bünyesinde Kültür ve Sanat, Sosyal Sorumluluk, Eğitim, Spor, Hobiler, Doğal Yaşamı Koruma, Bilim, Gençlik Merkezi Kazanımları, Projeler, Yarışmalar, Tiyatro, Müzik gibi etkinlik ve faaliyetlerin yapıldığını belirterek 12 - 29 yaş gurubu  arasında tüm gençleri Gençlik Merkezi’ne beklediklerini ifade etti. 
 
Bu yarışmanın ilk etabı 26 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olup 14-29 yaş arası tüm gençlerin katılımına açık olacağı belirtildi. Ziyarette ayrıca yarışmada dereceye giren katılımcılara ödüller verileceği hakkında vurgu yapıldı.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizde faaliyet gösteren CÜSEM bünyesinde verilen kurslar ile Gençlik Merkezindeki kulüplerin ortak işbirliği ve birlikte etkinliklerin yapılabileceğini söyleyerek teşekkür etti. 
 

03

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B