• 03 Aralık 2015

Zara'da 'Genç Girişimciler Gençlerle' Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından ‘Genç Girişimciler Gençlerle’ adlı panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman’ın yaptığı panele Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sivas Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Işık, yönetim kurulu üyeleri Taha Buğra Arslan, Melih Özkan ile Abdurrahman Yıldız konuşmacı olarak katıldı.

Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen panelde katılımcılar, girişimcilik konusundaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.
Panelde konuşan Mustafa Işık, başarının iyi bir girişimcilik ruhuna bağlantılı olarak inanmakla başladığını söyledi.
Panel sonrası katılımcılara protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

Panele; Kaymakam Fehmi Likoğlu, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur ile öğrenciler katıldı.

Aralık