• 04 Aralık 2015

CU Radyo Yayın Hayatına Başladı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren CU Radyo 7 Aralık 2015 Pazartesi tarihinden itibaren yayın hayatına başlıyor.

Bir süredir 98.6 MHz frekansından ve curadyo.com adresinden test yayını yapan CU Radyo; spordan sağlığa, modadan sinemaya, farklı alanları konu edinen pek çok programıyla Sivas'ta radyoculuğa yeni bir boyut getirmeyi amaçlıyor.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol'un da "İnsan ve Dünyası" isimli programı ile yayın akışında yer aldığı CU Radyo, "Şehrin Genç Sesi" sloganıyla dinleyicilerle buluşuyor.

CU Radyo,  98.6 MHz frekansından ve curadyo.com adresinden dinlenebildiği gibi CU Radyo android uygulaması ile de yayınlar takip edilebilecek.

Öte yandan Dekan Prof. Dr. Erol’un hazırlayıp sunduğu İnsan ve Dünyası’nın bu haftaki konuğu Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov oldu. Dekan Prof. Dr. Amirov, Matematiksel Düşünce konusundaki görüşlerini dinleyicilerle paylaştı.

Aralık