Haberler

  • 03 Aralık 2015

Düğün Dernek 2 Sünnet Film Gösterimi ve Söyleşi Programı Üniversitemizde Düzenlendi

Sivas’ta çekilen ve Türkiye genelinde büyük izlenme rekorları kıran Düğün Dernek Filmi’nin serisi Düğün Dernek 2 Sünnet filmi Yönetmeni Selçuk Aydemir ve başrol oyuncuları Ahmet Kural, Selçuk Aydemir Üniversitemiz öğrencileri ile biraraya geldi. 
 
Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Film Gösterimi ve Söyleşi programına Vali Alim Barut, Tugay Komutanı Celaleddin Sağır’ın Eşi Asiye Sağır,  Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve  Eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Eşi Gülçin Buyruk, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcısı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı, fakülte dekanları, yüksekokul ve enstitü müdürleri, öğretim üyeleri, basın mensupları, çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.
 
Programda ilk olarak katılımcılar 1 saat 52 dakika süren filmi izleyerek keyifli anlar yaşadı.
 
Filmin ardından filmin senaristi ve Yönetmeni Selçuk Aydemir ile oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir,  öğrencilerle söyleşide buluştu. 
 
Söyleşi öncesi Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Yönetmen Selçuk Aydemir’e Kongre Binası kabartmalı plaket, oyuncular Ahmet Kural ile Murat Cemcir’e ise teşekkür belgesi takdim etti. 
 
Ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yönetmen Aydemir,  iki filmi de Sivas’ta çektiklerini belirterek, Düğün Dernek 3 filmi olursa bu filmin Sivas’ta çekecekleri son film olacağını söyledi.
 
Program basın toplantısının ardından son buldu. 
 
videoyu izlemek için tıklayınız:

03

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B