• 01 Aralık 2015

Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Anlamlı Sergi

Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından ‘Çevre Eğitimi’ konulu sergi açıldı.

Fakülte binası zemin katta gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, fakülte öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış öncesi konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, çevre eğitiminin günümüzde çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “doğamız gün geçtikçe kirleniyor ve yok olmaya yüz tutuyor. Yeni yetişecek olan çocuklarımıza bu bilinci sağlamak bizim en asli görevlerimizden biridir. Bu kapsamda böyle bir sergiyi düzenleyen ve öncülük eden, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dekan Prof. Dr. Sarı ise çevre eğitiminin çağımızın gerekliliklerinden biri olduğunu söyleyerek, “herkesin bildiği gibi doğa var olmazsa insanlıkta var olamaz, dolayısıyla bu tür etkinliklerin artmasını temenni ediyor ve emeği geçen tüm öğretim görevlilerine ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler öğrencilerden bilgiler aldı.

Aralık