Haberler

  • 01 Aralık 2015

Engel-Siz Film Gösterimi Düzenlendi

Türkiye Beyazay Derneği ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Ortaöğretim 4.sınıf öğrencileri, ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr Mustafa Elik sorumluluğunda Engel-Siz Film Gösterimi düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör  Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Kemal Önalan, Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürü Hasan Aykut, Sivas Beyazay Derneği Başkanı  Tuncay Köse ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Başkan Aydın, “engelli kardeşlerimizin sorunlarını dile getirmek adına yaptıkları bu projeyi hayat geçirmiş olmaları başlı başına takdire şayan bir durumdur. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelsiz bir yaşam dileğiyle emeği geçenler teşekkür ederim“ dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aykut’un konuşmasının ardından öğrencilerle söyleşini gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Kenan Önalan,  engellilerin yaşadığı zorlukların olduğunu fakat bunun yanı sıra çok güzel yanlarının da olduğunu ifade ederek, herekse engelsiz insan olarak bakmaları gerektiğini söyledi. 

Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı,  konuşmacı Kenan Önalana günün anısına çiçek ve teşekkür belgesi takdim  etti.

01

Aralık

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B