• 27 Kasım 2015

TKDK Sivas İl Koordinatörü Öztürk'ten Rektörümüz Kocacık'a Ziyaret

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Sivas İl Koordinatörü Halis Öztürk, Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret etti.

Ziyarette kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Öztürk, “Kurum olarak şuana kadar 213 milyon lira yatırım ve 218 milyon lira tutarında 576 projenin sözleşmesini imzalayarak kırsal alana yönelik çalışma yaptık. Fakat desteklediğimiz sektörler Avrupa Birliği (AB) standartlarını yakalayamamaktadır” dedi.

AB standartlarına çıkabilmek için destek verdikleri çalışanların da bilgi yönünden AB standartlarına çıkması gerektiğini vurgulayan Öztürk, “Üniversitemizle yapacağımız işbirliği Sivas’ın tarım ve hayvancılığına büyük katkı sağlayacaktır. Sizlere ve üniversitemize katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık da üniversite olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kasım