• 26 Kasım 2015

Dünya Felsefe Günü Etkinliği Nedeniyle Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü tarafından Dünya Felsefe Günü Etkinliği düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Erkul, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Başkanlığını Felsefe Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Taşkın’ın yaptığı panelde Prof. Dr. Taşkın, ‘Dünya Felsefe Gününe Dair’,  Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lokman Çilingir, ‘Felsefe, Ahlak, Din İlişkisi’, İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, ‘Gelenekçi Ekolün Modernliğe Eleştirisi’, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Dç. Dr Berat Demirci ise ' İmkan, Mümkün, Temkin ' konusunda davetlilere bilgiler verdi.

Panelin sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Erkul, Dekan Prof. Dr. Yüksel tarafından panelde sunum yapan konuşmacılara plaket vre teşekkür belgesi takdim etti.

videoyu izlemek tıklayınız:

www.youtube.com/watch