Haberler

  • 27 Kasım 2015

Rektör Prof. Dr. Kocacık'tan İmranlı ve Zara'ya Ziyaret

 Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, İmranlı ve Zara’da bulunan yüksekokul ve meslek yüksekokullarını ziyaret etti.

İlk olarak İmranlı Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Bayram Zengin’den okul hakkında bilgiler aldıktan sonra öğrencilerin taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi okul ziyaretinin ardından İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ve İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İşleyen’i makamında ziyaret etti.

İmranlı ziyaretlerinin ardından Zara’ya geçen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek okul müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman'dan okul hakkında bilgiler alırken öğrenciler ise Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimine dilek ve temennilerini ilettiler.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi daha sonra Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslim törenine katıldı. Emekli olan müdür Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfi Sül’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken göreve yeni gelen Doç. Dr. Ahmet Fertelli’ye başarılar diledi.

Zara Kredi Yurtlar Kurumunu ziyaret eden Rektör Prof. Dr.Kocacık ve ekibi, yeni atanan KYK müdürü Sedat Fertelli’ ye görevinde başarılar dileyerek yurtta kalan öğrencilerle sohbet etti.

27

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B