Haberler

  • 26 Kasım 2015

Mimarlık Bölümü 1. ve 2. Sınıf Çalışmaları " Adlı Sergi Açıldı

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1. ve 2. Sınıf Çalışmaları Mimarlık Sergisi  Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi Sergi Salonu’nda açıldı.
 
Serginin açılışına Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Erkul, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Uğur Tuztaşı, il protokolü, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Açılış öncesinde konuşan Vali Barut, açılan serginin Sivas –Üniversite işbirliğinin arttırılması yönünde yapılan çalışmalara güzel bir örnek olduğuna dikkat çekerek, sergide emeği geçenleri tebrik etti. 
 
Belediye Başkanı Sami Aydın ise 1. ve 2. sınıflar için etkileyici bir sergi gözlemlediğini ifade ederek, Sivas’ta Mimarlık Fakültesi’nin olmasının Sivas için büyük bir zenginlik olduğunu dile getirdi. Bu zenginliği şehrin her alanına yayacaklarını ifade eden Başkan Aydın, fakültenin zengin akışları ve düşüncelerini şehre yansıtılmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini belirterek, öğrencilerin daha cesur olmalarından dolayı etkileyici projeler çıkarttıklarını vurgulayarak fakülteden destek beklediğini sözlerine ekledi.
 
Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci ise konuşmasında fakülte olarak güzel işler yapmaya gayret sarf ettiklerini  belirterek, sergide büyük emeği olan Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tuztaşı ve öğrencilerine teşekkür etti. 
 
Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tuztaşı ise sergi hakkında bilgiler vererek, sergide emeği geçen öğrencilere teşekkür etti. 
 
Konuşmaların ardından Vali Alim Barut ve beraberindekiler serginin açılışını gerçekleştirerek, Dekan V. Prof. Dr. Cebeci ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tuztaşı’dan bilgiler aldı. 
 

26

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B