Haberler

  • 26 Kasım 2015

Öğretmenler Günü Nedeniyle Koyulhisar'da Fidan Dikildi

24 Kasım Öğretmenler günü çerçevesinde Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Uygulama ve Hatıra Ormanında fidan dikimi gerçekleştirildi. 
Etkinliğe Koyulhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Fikret Koçbulut, Koyulhisar Orman İşletme Şefliği Fidanlık Şefi Sinan Esin, Merkez Şefi  Salim Deniz, Karaçam Şefi  Mesut Kayalı, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personeli ile öğrenciler katıldı. 
 
MYO Müdürü Koçbulut, “bizler için anlamı büyük olan bu özel günde, öğrencilerimizin doğayı sevmesi, koruması, aynı zamanda Ormancılık Bölümü öğrencilerimizin teknik açıdan fidan dikimi uygulama faaliyetini yerinde öğrenmesi için fidan dikimi etkinliğini gerçekleştirdik. Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Uygulama ve Hatıra Ormanı aynı zamanda öğrencilerimizin uygulama derslerini yapacakları bir yer olacaktır. Katkılarından dolayı Koyulhisar Kaymakamı Sayın Mustafa Güngör'e, Belediye Başkanı Sayın Osman Epsileli'ye, Orman İşletme Müdürü Sayın Hakkı Türkoğlu'na ve Orman İşletme Müdürlüğü Şeflerine çok teşekkür ederim” dedi. 
 
Etkinlik çerçevesinde, Yalancı Akasya-Robinia pseudoacacia (Fabaceae), Dişbudak- Fraxinus excelsior (Oleacea), Sarıçam-Pinus sylvestris (Pinaceae), Karaçam- Pinus nigra (Pinaceae), Badem-Prunus dulcis  (Rosaceae) türlerinin tüplü ve çıplak köklü fidanlar olarak dikimleri  gerçekleştirildi. 
Yukarıkale Mahallesi mevkiinde bulunan Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Uygulama ve Hatıra Ormanına toplamda 1000 adet fidan dikildi. 
 

26

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B