Haberler

  • 24 Kasım 2015

"Bir Sahne Sanatı Olarak Öğretmenlik " Adlı Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın’ın konuşmacı olarak katıldığı "Bir Sahne Sanatı Olarak Öğretmenlik " adlı konferans Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 
 
Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Programda konuşan Dekan Prof. Dr. Sarı, bugünün asıl amacının Öğretmenlik mesleğinin bilincini topluma yaymak ve bu bilinci canlı tutmak olduğunu sözlerine ekledi. Dekan Prof. Dr. Sarı,  “hiçbir eğitim sisteminin kalitesi,  öğretmen kalitesinin önüne geçemeyecektir. Bilgi çağı toplumlarının en önemli lokomotif  gücü, en iyi stratejik potansiyeli,  yetişmiş insan gücüdür. Yetişmiş insan gücünü yetiştirecek olan yine eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerdir” diyerek tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 
 
Dekan Prof. Dr. Sarı’nın konuşmasının ardından konu başlıklı sunumunu gerçekleştiren Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak sözlerine başladı.  Prof. Dr. Ayhan Aydın,  öğretmen adaylarına ve gençlere bakarken kalbinin her zaman gururla dolduğunu ifade ederek, Öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. 
 

24

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B