Haberler

  • 22 Kasım 2015

Üniversitemiz Öğrencileri İçin Yardımlaşma Yemeği Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın eşi Leman Kocacık’ın koordinatörlüğünde üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla yardımlaşma yemeği düzenlendi.
 
Üniversitemiz Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen yardımlaşma yemeğine, Vali Âlim Barut’un eşi Miyase Barut, 5. Piyade Tugay Komutanı  Celaleddin Sağır’ın eşi Asiye Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın, Rektörümüz Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcıları Turgay İlhan’ın eşi İlkay İlhan, Salih Ayhan’ın eşi Zeynep Ayhan, Il Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ın eşi Fadime Çalışkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul’un eşi Mukaddes Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli’nin eşi Sema Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk’un eşi Gülçin Buyruk, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'ın eşi Hülya Yıldırım ile il protokolü, öğretim elemanları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
TBMM Eski Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın eşi Hatun Yılmaz ve Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin’in eşi İlkay Bilgin’in gönderdiği telgrafların okunmasının ardından Leman Kocacık, programın açılış konuşmasını yaptı.
 
Bu etkinliği düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Kocacık, “İhtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs verilmek üzere düzenlenen organizasyona katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı bu tip organizasyonların devam etmesini diliyorum” diye konuştu.
 
Programda davetlilere çekilişle çeşitli hediyeler verildi. İlk çekilişi Vali Âlim Barut’un eşi Miyase Barut yaptı.

22

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B