Haberler

  • 18 Kasım 2015

Rektör Kocacık ve Yönetiminden İş Adamları Dernekleri ve Sivas Ticaret Borsası'na Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk  ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Sivas Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ilk olarak Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği İl Başkanı Mustafa Coşkun’u makamında ziyaret etti. Başkan Coşkun ve yönetimi ile görüşen Rektör Prof. Dr. Kocacık Üniversitemize verdikleri katkı ve alakadan dolayı teşekkür etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetiminin bir sonraki durağı ise Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Sivas Ticaret Borsası oldu. Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Fatih Şener,  yönetimi  ile  Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetimiyle ziyarette görüşen Rektör Prof. Dr. Kocacık,  kendilerine Üniversitemize gösterdikleri katkı ve alakadan dolayı teşekkür etti. 
 
Ziyaretlerde Sivas - Üniversite hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretlerde,  dernek başkanları ve STB Başkanı Hastaoğlu’na Üniversite-Şehir - Sanayi İşbirliği Çalıştayı’nı, Üniversitemize ait  Haber  Bülteni ve Tanıtım Kitapçığını hediye etti.
 

 

18

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B