Haberler

  • 17 Kasım 2015

Öğrencimiz Bayam, Yemek Yarışmasında Dünya 4.'üncüsü Oldu

Üniversitemiz Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. Sınıf öğrencisi Buğra Bayam, Antalya Alanya’da düzenlenen Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda dünya genelinde 4.’üncü  Türkiye genelinde ise 2. oldu. 
 
Öğrencimiz Bayam Tavuk Kategorisi’nde Saray Mutfağı’ndan Mahmudiye Yemeği ile MERİT Belgesi almaya hak kazanarak yine girdiği Yılın Altın Öğrencisi kategorisinde Sivas Mutfağı’ndan Peskutan Çorbası Pehli Yemeği ve Hurma Tatlısıyla adından söz ettirdi.  
 
16 ülke ve Türkiye’den 20 üniversitenin katıldığı yarışmalarda Üniversitemizin adını en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz Buğra Bayam, Cumhuriyet MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şengönül,  Öğretim Görevlisi İlker Öztürk ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğrencimiz Bayam’ı ve hocalarını tebrik ederek, Şubat 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek yarışmalarda  öğrencimize başarılar diledi ve teşekkür etti. 
 
Öğrencimiz Bayam ise yarışmalar hakkında bilgiler vererek, Rektör Prof. Dr. Kocacık, CMYO Müdürü Prof. Dr. Şengönül ve bölüm hocalarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
 
 
 

17

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B