Haberler

  • 07 Kasım 2015

6. Geleneksel Sivas Günlerinde 2. Gün Sona Erdi

Sivas Platformu tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Sivas Günlerinin 2. gününde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık etkinlik alanında bulunan stantları ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Kocacık’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk da eşlik etti.

İlçe, kurum ve kuruluş stantlarını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, buradakilerle sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık daha sonra etkinlik alanında Üniversitemizin açmış olduğu standı ziyaret eden protokol üyeleriyle görüştü.

Rektörümüz ‘Sivas’ta Tarımsal ve Hayvansal Faaliyetler’ Konulu Panele Katıldı

6. Geleneksel Sivas Günleri kapsamında ‘Sivas’ta Tarımsal ve Hayvansal Faaliyetler’ konulu bir panel düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın başkanlığını yaptığı panele konuşmacı olarak üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Karaköy ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behiç Coşkun katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Sivas’ın coğrafi olarak ülkemizin en büyük ikinci şehri olduğunu söyleyerek, “Sivas, tarımsal ve hayvansal faaliyetlerin yoğun olarak yürütüldüğü bir yer. Gerek tarımsal potansiyel gerekse hayvancılık potansiyeli bir hayli yüksek. Bizde Cumhuriyet Üniversitesi olarak Sivas’ta tarım ve hayvancılığın gelişmesi için gerekli çalışmaları yürütüyor ve destekliyoruz” dedi.

Ardından Sivas’ta ki tarımsal faaliyetleri değerlendiren konuşma yapan üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Karaköy, üniversite bünyesinde yapılan çalışmaları katılımcılarla paylaştı.

Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Behiç Coşkun ise konuşmasında Sivas’ta yürütülen hayvancılık faaliyetlerini değerlendirirken yapılması planlanan projelerden bahsetti.

Panelin ardından Üniversitemiz eski rektörlerinden Prof. Dr. İlyas Dökmetaş tarafından panelistlere plaket takdim edildi. 

07

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B