• 05 Kasım 2015

Rektörümüz 'Hafızlık İcazet Töreni'ne Katıldı

Sivas İl Müftülüğü tarafından müftülüğe bağlı Kur’an Kursları’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan 41 hafız adına tören düzenlendi. Törende Türkiye’nin seçkin hafızları Kur'an tilaveti sundu.

4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Belediye Başkanı Sami Aydın, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Müftü Recep Şükrü Balkan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Yabancı Diller MYO Müdürü Prof. Dr. Metin Bozkuş, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda emekli olan imamlar ile Ramazan-ı Şerifte Teravih namazlarını hatimle kıldıran imamlara plaketleri verildi.

Sivas Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Topluluğu Tasavvuf Musikisi konseri sonrası  Kur’an-ı Kerim’i ezberleyen 18’i erkek 23’ü kadın toplam 41 hafıza taç giyme töreni yapıldı.

Kasım