Haberler

  • 05 Kasım 2015

Sihir Yarışması Ödül Programı Düzenlendi

Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Kulübü ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenlediği Sivas’ın marka değerinin yükseltilmesini amaçlayan projelerin  değerlendirilmesi adına yapılan Halkla İlişkiler ve Reklam Yarışması’nın ödül töreni düzenlendi. 

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, etkinliği düzenleyen İletişim Fakültesi İletişim Kulübü ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederek, “üniversite -  şehir, üniversite -  sanayi işbirliği çerçevesinde TSO ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Üniversitemize her konuda destek olmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.  Sivas’ın gelişiminde etkili olacak olan bu çalışmayı yapan öğrencilere,  öğretim görevlilerine ve Dekanımız Pof. Dr. Erol’a başarılar diliyorum” dedi.

Dekan Prof. Dr. Erol ise konuşmasında,  “bir toplumun yetişmiş insanı varsa,  o toplumda refah olur, hizmet olur.  Ticaret ve Sanayi Odası, öğrencilerimizin kariyer gelişimi açısından bizlere katkılarda bulunuyorlar. Bunun için fakültemiz ile ortak olarak yapılan çalışmada hem öğrencilerin motivasyonunu artırmayı hem de alanlarına dair bir çalışma içerisinde bulunmalarını amaçladık. Bize destek oldukları için TSO Başkanı Osman Yıldırım beye teşekkür ediyorum” dedi. 

TSO Başkanı Osman Yıldırım ise,  biz Sivas ‘ın gelişmesini amaçlayan her türlü projenin arkasında durduk diyerek,  “tarihi ve kültürel yapıları olan dünya şehirleri genellikle çok gelişmiş şehirlerdir. Fakat Sivas’ın hak ettiği ilgiyi geçmişte görememiş tarihi ve kültürel dokuları keşfedilmemişti. Biz bunun için geçen sene her hafta Üniversite öğrencilerimizi Divriği Ulu Camii’ne  götürdük. Sivas’ın iyi bir seviyeye gelmesini amaçlıyoruz” diyerek yarışmaya katılanlara ve katkıları bulunanlara teşekkür etti. 

Son olarak Sihir adı verilen Halkla İlişkiler ve Reklam Yarışmasına katılıp derece alan öğrencilere teşekkür belgeleri ve para ödülü takdim edildi.

05

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B