• 05 Ekim 2010

Kolej Öğrencilerimiz , İrlanda’nın Ardından Şimdide İzlanda’ya Gidiyor

Avrupa Birliği Projesi kapsamında Comenius “Yaşam Boyu Öğrenme” Programı çerçevesinde, Üniversitemiz Vakfı Kolej Öğrencilerimiz “Saygı;Evrensel Düşün, Yerel Davran” konulu proje ile geçen yıl gittikleri irlanda gezisinin ardından bu yılda İzlanda’ya hareket etti.Öğretmen Ayla Çiçek, Selma Erbaş,Fahri Boran ve 7.sınıf öğrencilerimiz, Ahmet Yüksek, Atacan Aydın, Tuna Gürelik Yurt dışındaki programa katılacak.Öğrencilerimiz yurt dışında,Ülkemizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde başarıyla temsil etmeye devam ediyor.Yaptıkları İngilizce sunumlarla,diğer Ülkedeki öğretmen ve öğrencilerin takdirini toplayan öğrencilerimiz,yabancı dil,bilgi ve becerileri ile ev sahibi İrlanda’lı öğrencilerinden ilgi gördüler.Yaklaşık bir hafta sürecek olan İzlanda gezisinde öğrencilerimizin aynı başarıyı elde etmeleri bekleniyor. Öğrencilerimize Yurt dışındaki sunumlarında başarılar diliyoruz.