Haberler

  • 03 Kasım 2015

Rektörümüz ve Yönetimi Gürün ve Kangal MYO'nu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Prof. Dr. Ertan Buyruk ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Kangal Meslek Yüksekokulu  ve Gürün Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Gürün MYO’nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcıları Gürün MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Önder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yrd. Doç. Dr. Önder ve tüm öğretim elemanları Gürün MYO’nun çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştirerek, bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi ardından Gürün Alabalık Üretme Çiftliğini ziyaret ederek Müdür Yrd. Doç. Dr. Mustafa Önder’den ve yetkililerden bilgiler aldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık daha sonra Gürün Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Fatih Özdemir’le Gürün MYO hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gürün Belediye Başkanı  Nami Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir’i de bulundukları ziyaret Kaymakam Özdemir ayrıca Gürün’de yapılan çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ve beraberindeki heyet daha sonra Gürün Kadınlar ve Engelliler Aktivite Merkezi’ni  ziyaret etti.

Gürün ziyaretlerinin ardından Kangal ilçesine geçen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi Kangal MYO’nu ziyaretinde Kangal MYO Müdürü Prof. Dr. Öznur Gölbaşı ve tüm öğretim elemanlarıyla ile  biraraya geldi.

Müdür Prof. Dr. Gölbaşı MYO’nun çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcıları ardından Kangal Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Kangal MYO binasını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Kangal Belediye Başkanı  Mehmet Öztürk ve Kangal MYO Müdürü Prof. Dr. Gölbaşı yeni bina hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgiler verdi. 

03

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B