Haberler

  • 03 Kasım 2015

Organ Bağışı İçin Stant Açıldı

03 -09 Kasım 'Organ Nakli Haftası' etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Organ Nakli Merkezi tarafından Hastane Poliklinik girişi ve Merkezi Kafeterya önünde açıldı.

Stantları ziyaret eden akademik personel, idari personel ile öğrenciler, hasta ve hasta yakınları Organ Bağışı ile ilgili stant görevlilerinden bilgiler alarak bağış ile ilgili form doldurdular.

Konuyla ilgili bilgiler veren Üniversitemiz Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birkan Öztürk,  Türkiye’de Organ Nakli bekleyen 25 bin hasta olduğunu ifade ederek, “Türkiye Organ Nakli konusunda lider ülkeler arasında fakat bu canlı bağışlarda olan veriler. Şifa bekleyen hastalara bir umut olması için organ bağışının Türkiye’de daha da arttırılması gerekiyor. Bu nedenle ülkemizde her yıl 3-9 Kasım arası ‘Organ Nakli Haftası’ olarak kutlanılmaktadır. Bizde Organ Nakli Haftası münasebetiyle Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Poliklinik girişine ve Merkezi Yemekhanenin ikinci katına stant açmış bulunmaktayız” diyerek vatandaşları bu konuda bilinçli olmaya davet etti. 

03

Kasım

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B