Haberler

  • 24 Ekim 2015

Türk Hepato-Pankreato- Bilier Cerrahi Derneği Sivas Bölgesel Toplantısı Gerçekleştirildi

 
Sivas’ta ilk kez Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü ile Türk Hepato –Pankreato - Bilier Cerrahi Derneği ile ortaklaşa olarak Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Türk Hepato –Pankreato - Bilier Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Osman Abbasoğlu, Üniversitemiz Genel Cerrahi Bölümü Öğreti Üyeleri ile sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli programda yaptığı konuşmada, "Bu tür bölge toplantıları hekimlerin kendilerini güncellemeleri açısından çok önemlidir. Türk hekimleri her zaman için bu yönden gerekli olan bilimsel takip toplantılarına katılmalıdır. Mezuniyet sonrası eğitim,  yurt dışında olduğu gibi Ülkemizde de hekimler için önemli bir yeri vardır. Bu toplantıyı düzenleyen başta dernek başkanı olmak üzere Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Turan, Doç. Dr. Atilla Kurt, Doç. Dr. Birkan Bozkurt, ve Yrd. Dr. Sinan Soylu’ ya çok teşekkür eder başarılı bir toplantı olmasını dilerim "dedi.
 
Üniversitemiz Hastanesi Genel Cerrahi ABD Başkanı Prof. Dr. Mustafa Turan  ise program hakkında bilgiler vererek, etkinliğin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
 
Dernek Başkanı Prof. Dr. Osman Abbasoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından programa konuşmacı olarak katılan öğretim üyeleri tarafından katılımcılara ve yeni mezun olmuş öğrencilere ders niteliğinden yapılması geren bilgiler verildi.

24

Ekim

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B