Haberler

  • 21 Ekim 2015

Rektörümüz İl Koordinasyon Toplantısına Katıldı

 İl Özel İdaresi tarafından ‘2015 yatırımlarının ve Sosyo - Ekonomik Gelişmelerin Değerlendirilmesi, Sorunların Darboğazların ve Çözüm Önerileri ile Koordinasyonu Gerektiren Hususların Değerlendirilmesi’ toplantısı İl Özel İdaresi Salonu’nda Vali Alim Barut Başkanlığında gerçekleştirildi.

 Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık katıldığı İl Koordinasyon toplantısında “2015 Yılı Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu”  ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

 Rektör Prof. Dr. Kocacık sunumunda Üniversitemizin öğrenci ve akademik personel potansiyelinden bahsederek,  “Üniversitemizde yaklaşık 53.000 öğrenci, 1.807 akademik (217 Profesör, 142 Doçent ve 459 Yardımcı Doçent) ile 1.757 idari personel bulunmaktadır. Üniversitemiz 16 Fakülte, 4 Enstitü, 1 Konservatuvar, 5 Yüksekokul, 14 Meslek Yüksekokul ve 23 Merkezden oluşmaktadır” dedi.

 Prof. Dr. Kocacık, 2015 yılında yapılan yatırım programını açıklayarak eğitim, sağlık, beden eğitimi ve  spor ile teknolojik araştırma sektörüne yapılan yatırımlardan söz etti.

 Etüt proje, kampüs altyapı,  derslik ve merkezi birimler, muhtelif işler, yayın alımları, kamulaştırma bedeli konularında da bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık,  Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Beden Eğitimi Spor sektörü, açık ve Kapalı Spor Tesisleri, Merkezi Araştırma Laboratuarı ve Rektörlük Bilimsel Araştırma Projelerinde yapılan çalışma ve harcamalar konularında koordinasyon kurulu üyelerine bilgiler verdi.

 

 

21

Ekim

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B