Haberler

  • 15 Ekim 2015

Kolej Öğrencimiz Keskin, Türkiye İkincisi Oldu

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu 6-B Sınıfı öğrencilerimizden Kayra Keskin,  Türkiye MUAY THAİ’   Federasyonunun 7-11 Ekim  2015 tarihleri arasında Muğla Marmaris’te düzenlediği  ‘MUAY THAİ’  Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. 
 
Öğrencimiz Kayra Keskin, Olimpiyat Spor Kulübü  Takım Antrenörü Günay Görgün, Ortaokul Müdürü İnci Poyraz ve ailesi ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık öğrencimiz Keskin’i, Antrenörü Görgün ve ailesini  tebrik etti. Keskin’in ikincilik derecesini birinciliğe ve ardından Avrupa Şampiyonasına taşıyacağına inandığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Kocacık, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi ve öğrencimiz Kayra’yı ödüllendirdi. 
 
Keskin’in Antrenörü Görgün ise yarışmalar hakkında bilgiler vererek, iller arasından 480 sporcunun katıldığını ve yarışmanın sıcak bir ortamda geçtiğini söyledi. Antrenör Görgün, karşılaşma içerisinde Sivas’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade ederek, önümüzdeki ay içinde Avrupa Şampiyonasına katılmayı planladıklarını ve bu yarışmada da derece almayı hedeflediklerini vurguladı. 
 
Öğrencimiz Kayra ise Antrenör Günay’a,  ailesine ve tüm öğretmenlerine teşekkür ederek, Milli Takıma seçilmesi durumunda  dünya şampiyonasında derece yapacağına inandığını sözlerine ekledi. 
 

15

Ekim

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B