• 12 Ekim 2015

Gürün MYO'da Akademik Yıl Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Gürün Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir,  Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Önder,  ilçe protokolü, öğrenciler ve gürün halkı katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk’un törene ait mesajlarının okunmasının ardından Gürün Meslek Yüksekokulu’nun faaliyetlerini gösteren Sinevizyon Gösterisine yer verildi.

Gürün Meslek Yüksekokulu öğrencisi Tuğba Çiçek’in  yeni akademik yıl heyecanını anlatan konuşmasından sonra Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Önder, Yüksekokulun Gürün için önemli olduğunu, öğrencilerin yurt ihtiyacının giderilmesi yönünden gereken çalışmaların yapıldığı vurguladı.

Ekim