Haberler

  • 28 Eylül 2015

Üniversitemiz Vakfı Okulları Eğitim Öğretim Hayatına Başladı

Üniversitemiz Vakfı Okulları tarafından 2015/2016 eğitim öğretim yılı açılış programı gerçekleştirildi.
 
Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Hayırsever Sevim Özduman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Sami Hizmetli,Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe,  Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, okul müdürleri, öğretmenler,  idari personel,  öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.
 
Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, ilk başlangıçların çok önemli olduğunu söyleyerek, amaçlarının nitelikli ve donanımlı bireyler yetiştirmek olduğunu dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Küçük yaşta öğrenilen bilgiler daha kalıcı oluyor. Hem bizler hemde öğretmenlerimiz bunun bilincindeyiz. Sizlerin sorgulayan,  araştıran donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetişmeniz için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım sorunsuz bir eğitim öğretim yılı geçirirsiniz. Okul, aile ve çevre üçgeni çerçevesinde işbirliğimizin devam edeceğini ve siz sevgili gençlerin tablodaki başarılarının katlanarak devam edeceğini ümit ediyor,  yeni eğitim öğretim hayatının başarılı geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 
 
Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan ve Mahir Sevim Özduman Ortaokul Müdür Yardımcısı Seren Köse’nin konuşmalarının ardından lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri tarafından çeşitli şiirler ve gösterilere yer verildi. 
 
Program sonunda Üniversitemiz Vakfı Okulları Günay Soluk Anaokulu öğrencileri tarafından “Mustafa Kemal Özgürlük Demek” adlı gösteri düzenlendi. 
 

28

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B