• 25 Eylül 2015

Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Kurban Bayramı dolayısıyla Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Rektör Vekili Prof. Dr. Ertan Buyruk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, fakülte dekanları, okul ve enstitü müdürleri,  başhekim yardımcıları, daire başkanları, öğretim üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.

Programda konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk, bayramların sevinç ve mutluluklarla dolu anlar olduğunu belirterek, tüm Üniversite camiasının bayramını kutlayarak herkesin nice bayramlara kavuşmasını temenni etti.

Bayramlaşma programının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Poyraz, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökçe ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz ile birlikte Üniversitemiz Hastanesi’nde bazı servisleri ziyaret ederek, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Eylül