Haberler

  • 18 Eylül 2015

Üniversitemiz Rektörlüğü ve Hastanesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Üniversitemiz Rektörlüğü ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
 
Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma programına Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz ve daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğuyla Sivaslılar başta olmak üzere tüm Üniversite camiasının bayramını kutladı.
 
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen bayramlaşma programına ise Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, Prof. Dr. Levent Özdemir, Doç. Dr. Ö. Kayım Yıldız, Hastane Başmüdürü Rahmiye Gültekin, Başhemşire Ergül Koçak, öğretim üyeleri, sağlık çalışanları ile idari personel katıldı.
 
Başhekim Prof. Dr. Gökçe ise bayramların aynı zamanda sevinç ve birliktelik ruhunun pekişmesine vesile olan en güzel anlar olduğunu ifade ederek tüm hastane personelinin bayramını kutladı.  

18

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B