Haberler

  • 07 Eylül 2015

Projemiz Oran Kalkınma Ajansı Tarafından Destekleniyor

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından yürütülen Yerel Halkın Turizmin Etkileri İle İlgili Algı ve Beklentileri projesi ORAN Kalkınma Ajansı tarafından desteklendi.
 
Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas işbirliği kapsamında, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ev sahipliğinde turizmin geliştirilmesi için neler yapılabileceğinin tartışıldığı Sivas Valiliği, Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Belediyesi, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ORAN Kalkınma Ajansı yetkilileri ve Sivas’ta turizmle ilgili faaliyet gösteren özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılar sonunda ilk somut adım atıldı.
 
Sivas turizminin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda Sivas’ta yaşayan vatandaşların turizm bilincini ölçmek üzere il merkezi ve ilçelerde çalışma başlatıldı. Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından yürütülen TR72/15/DFD/0010 kodlu Yerel Halkın Turizmin Etkileri İlgili Algı ve Beklentileri: Sivas İli Üzerine Bir Çalışma adlı proje Oran Kalkınma Ajansı tarafından desteklendi.
 
Bu proje ile Yerel halkın turizme bakış açısı ve beklentileri belirlenerek Sivas’ta turizmin gelişimini sağlayacak mevcut planlar revize edilip yeni stratejiler hayata geçirilecek.

07

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B