Haberler

  • 05 Eylül 2015

96. Yıldönümünde Sivas Kongresi Konulu Panel Düzenlendi

Sivas Kongresi’nin 96. Yıldönümümü etkinlikleri kapsamında Sivas Valiliği ile Cumhuriyet Üniversitesi tarafından “96. Yıldönümünde Sivas Kongresi” konulu panel Fidan Yazıcıoğlu Hanımla Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Programa Vali Âlim Barut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Ali Erkul,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, Vali Yardımcıları Ömer Kalaylı ve Mehmet Şerif Olcaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Bektaş Arslan İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Başkanlığını Üniversitemiz Atatürk İlkleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Okutman Ergün Tarıkahya yaptığı panelde konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Uzun ‘Çalışma Tarzıyla Sivas Kongresi’  konusunda bilgi verdi.

Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necdet Aysal ise ‘Sivas Anadolu Kadınları Müdafaa-i Vatan Cemiyeti başlıklı sunumunu gerçekleştirirken Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Okutman Necip Günaydın da Sivas Kongresinde Manda Tartışmaları ve Sonuçlarından bahsetti.

Panel sonrası Vali Âlim Barut panelistlere çeşitli hediyeler takdim etti. 

05

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B