Haberler

  • 04 Eylül 2015

Üniversitemiz Standına İl Protokolü ve Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi

4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sivas Kongre Merkezi ve Fuar Alanı’nda Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Veteriner Fakültesi ve Sivas Meslek Yüksek Okulu Organik Tarım Bölümü tarafından ortaklaşa oluşturulan stant, fuarı ziyaret eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz olmak üzere il protokolü ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
 
AGRO Sivas 2015 Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.
 
Açılışa TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Vali Alim Barut, Milletvekilleri Ali Akyıldız, Celal Dağgez, Belediye Başkanı Sami Aydın, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, Sivas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. H. İbrahim Acar, Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Tolga Karaköy, protokol üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılışta yapılan protokol konuşmalarının ardından fuar alanını gezen TBMM Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler Üniversitemiz standına da ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Kocacık ve öğretim üyelerinden bilgiler aldı. 
 
TBMM Başkanı Yılmaz ve beraberindekilere ayrıca standımızda sergilenen ve Üniversitemiz serasında yetişen meyvelerden ikram edildi. 
 

04

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B