Haberler

  • 03 Eylül 2015

Rektörlük Yönetimi Sivas Belediyespor Yönetimi İle Biraraya Geldi

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karaman ve kulüp yönetim kulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Kangagil ile öğle yemeğinde biraraya geldi.
 
Sohbet havasında geçen yemek programında, Kulüp Başkanı Tunahan, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’a takımın renklerinden oluşan Faruk Kocacık isimli 58 numaraları Belediyespor forması ve atkısı hediye etti.
 
Programda konuşan Başkan Tunahan, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Üniversite yönetiminin her zaman Sivas Belediyespor’a destek olduğunu belirterek, memnuniyetini dile getirdi. Başkan Tunahan “Takımımızın her zaman yanında oldunuz. Desteklerinizi esirgemediniz. Desteklerinizin devam edeceğini ümit ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise 3.’ncü lig’den 2.’inci lige yükselerek şampiyon olan Sivas Belediyespor kulübünü kutluyorum. Geçen yıl iyi bir mücadele sergileyerek Sivas’ı ve belediyeyi en iyi şekilde temsil ettiler. Ayrıca Sivas Belediyespor Hentbol Bayanlar takımı 1. Lig’de iyi bir mücadele sergileyerek Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Başta kulüp Başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyelerini çifte şampiyonluk kazandırdıkları için kutlarım. Takımlarımızın yeni ligde başarılarının devamını dilerim. Cumhuriyet Üniversitesi olarak takımlarımıza her türlü imkanı vermeye hazırız” ifadelerine yer verdi.
 
 

03

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B