Haberler

  • 01 Eylül 2015

Rektörümüzden Böbrek Nakli Merkezi'ne Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk ile birlikte  Hastanemizde ilk kez uygulanan Böbrek Nakli’ni başarıyla gerçekleştiren öğretim üyeleri ve nakil işlemi gerçekleşen hastayı ziyaret etti.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyarette,  Böbrek Nakli’nin Cumhuriyet Üniversitesi Hastenesi'nde uygulanmaya başlamasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 
 
Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Semih Ayan, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Levent Özdemir, Genel Cerrahi ABD Başkanı Prof. Dr. Mustafa Turan, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Bilim Dalı Başkanı ve Organ Nakli Ünitesi Böbrek Nakli Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Mansur Kayataş, Genel Cerrahi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birkan Öztürk, Doç. Dr. Atilla Kurt  ve nakil işleminde görevli sağlık personeli ile görüşen Rektör Prof. Dr. Kocacık, Üniversitemizde ilk kez uygulanmaya başlanan nakil işlemiyle birlikte gerçekleşen operasyonun başarılı geçmesinden dolayı ilgili tüm öğretim üyelerine ve sağlık personeline ayrı ayrı teşekkür etti.  
 
Tedavi altına alınan ve böbrek nakli gerçekleşen 56 yaşındaki Mehmet Tutaş’ı da hasta yatağında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, Tutaş’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Üniversitemiz Hastanesinde 2 gün önce Sivaslı bir hastaya yapılan böbrek naklinin başarıyla gerçekleştiğini ifade ederek, “Uzun süredir bunun hazırlığını yapmıştık. Başhekimden bölümümüzdeki hocalara kadar herkes altyapısı dâhil güzel bir hazırlık dönemi geçirdi. Bu vesile ile sağlık hizmeti sunan ve bu başarıyı ortaya koyan başta başhekimimiz olmak üzere ilgili bölüm hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor,  başarılarının devamını diliyorum. Hastanemizde daha önce Tüp Bebek ve Yanık Merkezi kurulmuştu. Organ Nakli ise büyük bir eksiklikti bunu da bu şekilde tamamlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. 
 

01

Eylül

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B