Haberler

  • 31 Ağustos 2015

4. Kitap Günleri Açıldı

‘Sivas Ellerinde Kitap Okunur’ sloganıyla yola çıkılarak Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, İl Özel İdaresi ve Kültür Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleşen, 4 Eylül Sivas Kongresi Etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen 4. Sivas Kitap Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi.
 
Üniversitemiz standının da yer aldığı Çifte Minareli Medrese ve Buruciye Medresesi alanlarında oluşturulan Kitap Günleri’nin açılışına Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Vekili Prof. Dr. Ertan Buyruk, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri)  Salih Ayhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, vali yardımcıları, Kültür Müdürü Kadir Pürlü, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, belediye başkan yardımcıları, yazar ve şairler ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılış öncesi gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından Vali Barut ve beraberindekiler tarafından 4. Kitap Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışın ardından kitapların sergilendiği stantları gezen Vali Barut ve beraberindekiler Üniversitemiz standını da ziyaret ederek, Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ile stant görevlilerinden bilgiler aldılar.
 
Üniversitemiz Standına Büyük İlgi
 
Sivas’ta ki bazı kurumlar ile yaklaşık 120 yayınevine ait stantları arasında yer alan Üniversitemiz standına protokol üyeleri başta olmak üzere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
 
Üniversitemiz standında vatandaşlar,  Üniversitemizin bazı öğretim görevlilerine ait kitapları satın aldı. Kitap Günleri’nde stant görevlilerimiz tarafından ayrıca vatandaşlara çeşitli hediyeler ile birlikte Üniversitemiz logolu ayraç hediye edildi.
 
 
 

31

Ağustos

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B