Haberler

  • 27 Ağustos 2015

Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk, Sivas 4. Kitap Günleri Basın Toplantısı'na Katıldı

Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Âlim Barut, Vali Yardımcıları Salih Ayhan, Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Yardımcısı Erdal Karaca ile basın mensupları katıldı. 

 Vali Barut,  96. yılında ‘4 Eylül Sivas Kültür ve Sanat Şenlikleri’ programı içinde yer alacak ve Sivas Valiliği Koordinesi’nde İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi ve birçok il müdürlüğünün destekleriyle yürütülen 29 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yedi (7) gün olarak planlanan Sivas 4. Kitap Günleri etkinliği çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. 

Vali Barut, her yıl bir önceki yıldan daha profesyonel ve daha kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünü ifade ederek,  2015 yılının Şemsi Sivası̂ yılı olması dolayısıyla bu yıl kitap günlerinin de Şemsi Sivası̂ Anısına düzenlediğini belirtti. 

4. Kitap Günlerine 90 stant kurularak 120’nin üzerinde yayınevinin katılacağını ve birçok yayının yer alacağını ifade eden Vali Barut,  aynı zamanda Buruciye Medresesi’nde ve stantlarda 150’ye yakın etkinliğin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

27

Ağustos

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B