Haberler

  • 14 Ağustos 2015

ASBİR Üniversitemiz Hastanesine 3 Diyaliz Cihazı Bağışlıyor

Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) yeni yönetimi Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. 
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe’nin de katıldığı ziyarette ASBİR Başkanı Yüksel Hasan Önder ve yönetim kurulu üyeleri,  Rektör Prof. Dr. Kocacık ile bir süre görüşerek yeni yönetimin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
 
Ziyarette Başkan Önder, üniversitemizle daha önce müşterek konularda çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetiminin kendilerini her anlamda desteklediklerini sözlerin ekledi. Başkan Önder, Sivas’ın üniversite şehri olması vesilesiyle üniversitemizin Sivas için çok değer taşıdığını belirterek,  “ASBİR olarak daha önce yapılan yardımlaşma ve üniversiteye nasıl bir destek verebiliriz düşüncesiyle diyaliz cihazı yardımı söz konusu oldu. Sivas’ta sağlık sektöründe bir nebze insanlarımıza yatırım yapmış ve katkı sunmuş olacağız. Ülkemizde böbrek hastalığı sıklıkla görülüyor. Bu nedenle bu hayırlı bir iş, umarım yapılan hayırlar yerini bulmuş olur” ifadelerini kullanarak, Sivas’ta yapacakları çeşitli yardımların devam edeceğini sözlerini ekledi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise ASBİR yöneticilerine ziyaretlerinden ve girişimlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yardımlarla birlikte Avrupa’daki iş adamlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sergiledikleri güzellikler bizi mutlu ediyor. Buna hepimizin ihtiyacı var. Bu birliktelikle güzel işler yapılacağına inanıyorum. Kendilerine gösterdikleri teveccüh ve yardımlar adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 
 
Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe ise ASBİR yönetimine teşekkür ederek son yıllarda sağlık alanında kendilerinin desteklerini gördüklerini belirtti. Başhekim Prof. Dr. Gökçe, ”Üniversitemize daha önce tekerlekli sandalye destekleri oldu. Kendileriyle tekrar görüştüğümüzde ilimizde diyaliz hastalarının çok olması nedeniyle mevcut diyaliz merkezlerinin yoğun olduğunu ilettik. Kendileri sağolsun bu konuda bizlere destek olacaklarını belirttiler. Bu gerçekten çok anlamlı bir düşünce, bu nedenle kendilerine teşekkür eder,  yeni yönetim kurulu üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
 

14

Ağustos

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B