Haberler

  • 03 Ağustos 2015

ASELSAN REHİS Grup Başkanlığı Ekibinden Üniversitemize Ziyaret

ASELSAN REHİS Grup Başkanlığı Tasarım Teknolojileri Direktörü Serhat Erzin ve Tasarım Liderleri Murat Parlak ile Murat Yaban, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Kerim Yapıcı ve Yrd. Doç. Dr. Ümit Nazlı Temel de bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, ASELSAN tarafından desteklenen "Faz Değişken Malzemelerin Karbon Nanotüp Parçacıklar ile Katkılanarak Isıl Performanslarının İyileştirilmesi" konulu projenin başarı ile tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Erzin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’a projeye verdiği destekten dolayı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yapıcı'ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocacık, Doç. Dr. Kerim Yapıcı'ya da başarılarının devamını diledi.

ASELSAN yetkilileri ve Doç. Dr. Kerim Yapıcı daha sonra gerçekleştirdikleri toplantı ile yeni proje başlıklarını görüşerek, yapılacaklar konusunda karara vardılar.

İleri Teknoloji  Araştırma ve Uygulama Merkezinin gezilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

03

Ağustos

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B