• 17 Temmuz 2015

Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Töreni Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine ayrıca Rektör Prof. Dr. Kocacık’ın Eşi Laman Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli ve eşi Sema Hizmetli, üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Sivaslılar başta olmak üzere akademik ve idari personelin bayramını kutlayarak, herkesin daha nice bayramlara sevdikleriyle birlikte ulaşmasını temenni etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Hasta ve Hasta Yakınlarının Bayramını Kutladı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut ve Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Şevki Hakan Eren ile birlikte üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesine geçerek hasta ve hasta yakınları ile görev yapan personelin bayramını tebrik etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Temmuz