Haberler

  • 08 Temmuz 2015

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları başladı

Yetenek sınavları kapsamında açılış töreni düzenlendi. Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, BESYO Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil, öğretim elemanları ile öğrenci adayları katıldı.
 
Törende konuşan BESYO Müdürü Doç. Dr. Kangalgil, toplamda 892 öğrenci adayının ön kayıt yaptırdığını ön kayıtların 186’sı bayan, 706’sının da erkek adaylardan oluştuğunu belirtti. Sınav hakkında bilgiler veren Müdür Doç. Dr. Kangalgil, sınavın üç aşamadan oluştuğunu birinci aşamada 30 metre sürat testinin yapılacağını, ardından bayan öğrenci adayların 800 metre dayanıklılık sınavının Cumhuriyet Stadyumu’nda yapılacağını sözlerine ekledi. Doç. Dr. Kangalgil, “09.07.2015 tarihinde erkek adayların sınavlarının ardından 2. aşamaya hak kazanan adayları ilan edeceğiz ve 10.07.2015 tarihinde ise  2. aşama Koordinasyon ve beceri sınavını yapacağız. Hemen akabinde gerekli kontrol ve hesaplamaların yapılmasının ardından 10.07.2015 Cuma günü mesai saati bitiminde sınav sonuçlarını ilan etmeyi planlıyoruz. Değerli adaylar bu yıl 26.’ncı sınavımızı yapıyoruz. Bizim sınavlarda en çok öğündüğümüz ve önem verdiğimiz nokta şeffaflığımız ve objektifliğimiz. BESYO’ya 100 öğrenci alacağız. Kazanamayan adaylarımız spor yapmaktan ve yarışmaktan vazgeçmesinler. Katkılarından dolayı Rektörümüze, akademik ve idari personelimize teşekkür eder, herkese başarılar dilerim “ifadelerine yer verdi.
 
Müdür Doç. Dr. Kangalgil’in konuşmasını ardından 30 metre koşusu ile sınavlar başladı. Sınavları takip eden  Rektör Prof. Dr. Kocacık  adaylara başarılar diledi.

08

Temmuz

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B