• 06 Temmuz 2015

BESYO Özel Yetenek Sınav Başvuruları Başladı

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Özel Yetenek Sınav heyecanı başladı.

Konuyla ilgili bilgi veren BESYO Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil, Başvurularda tüm verilerin ÖSYM’den alınarak elektronik ortamda kayıt yapıldığını ve adaylara sınav giriş belgesi ve kimliği verildiğini belirtti. Doç. Dr. Kangalgil, kayıtların ilk günü olmasına rağmen yoğun bir talep olduğunu ve bu yıl geçen yıllara göre daha fazla sayıda başvuru olacağını tahmin ettiklerini belirterek, tüm adaylara başarılar diledi.

2 gün devam edecek ön kayıtlar sonunda sınavlar 8 Temmuz Çarşamba günü sabah saat 08.30’ da BESYO Spor Salonu’nda 30 metre sürat testi ile başlayacak ve 800 metre dayanıklılık testi yapıldıktan sonra 2. aşamaya hak kazanan adaylarla koordinasyon ve beceri testi yapılarak sınavlar 10 Temmuz 2015 tarihinde sona erecektir..

Temmuz