• 19 Haziran 2015

Üniversitemiz Tarafından Şehit Aileleri ve Gazilere Yönelik İftar Yemeği Düzenlendi

Çok Amaçlı Salon’da verilen iftar yemeğine Vali Âlim Barut, Milletvekilleri Hilmi Bilgin eşi İlkay Bilgin, Ali Akyıldız eşi Zeynep Akyıldız, Tugay Komutanı Tuğgeneral F. Celalettin Sağır eşi Asiye Sağır,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın eşi Deniz Aydın, Salih Ayhan eşi Zeynep Ayhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz eşi Arife Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli eşi Sema Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk eşi Gülçin Buyruk, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit eşi Funda Akşit, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan ve eşi, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal ile eşi, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz eşi İnci Poyraz, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, şehit aileleri,  gaziler ve gazi yakınları,  öğretim üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Programda, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tıraşçı tarafından okunan Kur'an-ı Kerîm Tilaveti ve ilahilerin ardından iftar yemeğine geçildi.
İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın yaptığı duayla iftar yemeği son buldu.

Haziran