Haberler

  • 18 Haziran 2015

Engelli ve Engelli Aileler Yardımlaşma Derneği'nden Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Onursal Üye  seçildi. 

Dernek Başkanı Halil Geçgil ve yönetimi Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret ederek, Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptıkları katkılar ve desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk’u Dernek Onursal Üyesi seçtiklerini belirtti.

 Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk ile bir süre sohbet eden Başkan Geçgil, dernek çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgiler verdi. Geçgil, üniversitemizde bulunan engelli personel ve engelli öğrenci kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak adına yapılan çalışmalar başta olmak üzere derneğe yaptıkları katkılardan ve desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk’a şükranlarını ifade ederek kendilerine plaket takdim etti. 

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Engelli kardeşlerimiz ülkemizde olduğu gibi Sivas’ta da farkındalık yaratarak güzel ve anlamlı çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu nedenle engelli kardeşlerimize yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz. Üniversitemizde engelli personel ve öğrencilerimizin yaşam kalitesini arttırmak adına fakülte ve yüksekokullarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkan Geçgil ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

18

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B