Haberler

  • 18 Haziran 2015

4. Üniversite - Şehir - Sanayi İşbirliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Üniversite- Şehir - Sanayi İşbirliği ile ilgili çalışmaları arttırmak ve daha etkili hale getirilmesi adına düzenlenen toplantıların 4.’sü Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Sivas’ın marka şehir olabilmesi adına yapılması gereken projeler üzerinde duruldu.

Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Ergüngör, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem, MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, ASSİAD Sivas Şube Başkanı Zeki Bulut, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak, TÜMSİAD Sivas Şubesi Üyesi Mehmet Dolu,  Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyesi Ali Kılıç ile  KOSGEB ve ORAN Kalkınma Ajansı Temsilcileri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk’un toplantıyla ilgili yaptığı konuşmalarının ardından üniversite- şehir- sanayi işbirliği toplantısında önceden belirlenmiş olan alt çalışma guruplarının çalışmaları değerlendirilerek nihai sonuç raporlarının hazırlanmasına yönelik görüşlere yer verildi.

  

18

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B