• 08 Eylül 2010

Üniversitemiz Koleji 10. Kuruluş Yıldönümünü Coşkularla Kutladı

Üniversitemiz Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim okulunun  kuruluşunun 10. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.Buruciye Medresesi önündeki alanda okulumuzun tanıtımı yapılarak  kutlamalar yapıldı.Vatandaşların ziyaret ettiği kutlamalarda, Kolejimizi tanıtan stantlar kurularak vatandaşlar bilgilendirildi.Etkinlik boyunca Üniversitemiz Koleji tarafından hazırlanan Palyaço gösterileri,resim sergisi,yağlıboya çalışmaları,satranç müsabakaları,slayt gösterilerine yer verildi.

Etkinlikler Aynı gün akşam saatlerine kadar devam etti.Akşam düzenlenen Etkinliklere,Rektörümüz Prof.Dr.İlyas Dökmetaş,Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Prof.Dr. M. Zahir Bakıcı,Üniversitemiz Kolej Müdürü Asuman Bozbıyık,öğretim üyeleri,öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliklerde Üniversitemiz Vakfı Koleji öğrencileri tarafından hazırlana Halk Oyunları ekibi gösterisi, modern dans gösterisi, keman dinletisi, Kardelen dans grubu gösterisi, günümüz popüler müziklerinden derlenen Konserler yer aldı. Etkinlikler izleyicilerden tam not aldı.

Eylül