Haberler

  • 15 Haziran 2015

Üniversitemizde ORAN Sertifika Töreni Düzenlendi

 AB Hibe Programları, KOSGEB ve TÜBİTAK projelerinin hazırlanması ve uygulanması konusunda, proje yönetim ve risk analizlerinin nasıl oluşturulması gerektiği konusunda alınan eğitim ile kurumsal kapasitenin artırılması amaçlanarak, eğitim çerçevesinde, MİD Akademi uzmanlarından Muhammed İsmail Dinçer tarafından uygulamalı proje eğitimleri gerçekleştirildi.

Üniversite –kamu kurumları – üniversite - sanayi işbirliği kapsamında ortak çalışmalar konusunda bilgi ve deneyimlerini ve projelerin arttırılması konusunda görüş alışverişlerin yapıldığı ve 4 gün süren eğitim programının sonunda sertifika töreni düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Sivas Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Ömür Kurtulgan, Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Sivas Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve proje ortağı Sivas Valiliği personelleri katıldı.

Törende Rektör V. Prof. Dr. Yılmaz ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Sivas Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Kurtulgan, katılımcılara belgelerini takdim etti. 

15

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B