Haberler

  • 12 Haziran 2015

BESYO Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

 

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından 2014/2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. BESYO Spor Salonunda  düzenlenen törene Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, BESYO Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil, öğretim elemanları, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.

 

Törende konuşan Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, “ Bu güzel anın hazır olmasında emeği geçen başta müdürümüz ve hocalarımız olmak üzere velilerimizi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Mezuniyette alacağınız diplomalar sizlere umarım yeni ufuklar katar. İçinde yaşadığımız ülke dünyanın en iyi ülkelerinden biri. Hocalarımız sizleri, bilinçli daha sportif bir şekilde yetiştirdi herhalde bu en büyük onurları olsa gerek. Güzel bir alt yapıda yetiştiniz. Sizleri kutluyorum, yolunuz ve geleceğiniz açık olsun.” ifadelerine yer verdi. 

 

BESYO Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil ise “Bu seneki mezuniyetin ayrı bir anlamı var 25. Kuruluş yıldönümünde 21. Mezuniyetimizi yaşıyoruz. Kuruluştan itibaren yaklaşık 2000 öğrenci mezun ettik.” Şeklinde konuştu.  Öğretim elemanları ve velilerin öğrencilerle onur duyduklarını ifade etti. Öğrencileri inci gibi işlediklerini belirten ve Yönetimin desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerini vurgulayan Doç. Dr. Kangalgil, ailelere ve öğrencilere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 

 

Konuşmaların ardından fakülte genelinde dereceye giren öğrencilere protokol tarafından takdir belgeleri ve diplomaları takdim edildi.

 

12

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B