Haberler

  • 10 Haziran 2015

Üniversitemiz Özel Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi Tarafından Yıl Sonu Etkinliği ve Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Recai Toydemir Anadolu Lisesi tarafından Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tören kapsamında ilk olarak Resim Öğretmeni Ceren Taşseten önderliğinde öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.
 
Sanat Gelerisi’nde gerçekleşen açılışa CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan, Ortaokul Müdürü İnci Poyraz, İlkokul Müdürü Şamil Turgut, Günay Soluk Anaokulu Müdürü Selma Erbaş, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.
 
Kültür Merkezi’nde devam eden programa ayrıca Belediye Başkanı Sami Aydın ve Eşi Yurdagül Aydın’ın da katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren CÜ Vakfı Okulları Genel Müdürü ve Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan, velilerin öğrencilerine bugüne kadar sağlamış oldukları desteklerin bundan sonraki dönemde devam edeceğini ümit ettiğini belirterek, mezun olan tüm öğrencilerin pırlanta gibi tertemiz oldukların sözlerine ekledi. Öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulunan Doğan, “Sevgili öğrenciler, öncelikle sağlığınıza dikkat edin. Mutlu olun, bütün gençlerin anne ve babalarını sevmeleri gerekir. Öğrenciler, yolunuz da bahtınız da açık olsun” ifadelerine yer verdi. 
 
Konuşmaların ardından öğrenciler hazırladıkları tiyatro oyunlarını sahneleyerek, koro konserinde birbirinden güzel eserler seslendirdiler.  
 
Etkinliklerin devamında Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın, yılın annesi seçilen öğrenci velisine, Başkan Aydın ise yılın öğrencisine plaket takdim ettiler. 
 
Tören sonunda mezun olan 12. sınıf öğrencilerine programa katılan protokol üyeleri tarafından diplomaları verildi. 
 

10

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B