Haberler

  • 09 Haziran 2015

Fen Fakültesi Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elamanları, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.
 
Tören öncesinde üniversitemiz Vakfı Ortaokulu öğrencileri tarafından Müzik Öğretmeni İbrahim İçinkülüğ şefliğinde Keman Konseri’ne yer verildi.
 
Konserin ardından törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, Fen Fakültesi’nin üniversitemizin en köklü fakültelerinden biri olduğunu söyleyerek, “Mezun öğrencilerimiz ülkemizin farklı alanlarında görev yapacaksınız. Elinizdeki diploma hocalarınızın tecrübesiyle beraber size yeni ufuklar açacaktır. Bunun hakkını vereceğinize inanıyorum. Gençlerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başata aileler olmak üzere saygıdeğer hocalarımıza teşekkür etmek istiyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” ifadelerine yer verdi.
 
Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Amirov ise günümüzde toplumların gücünün eğitimli insanların sayısıyla ölçüldüğünü ifade ederek, “Anadolu toplumu geleneksel olarak genç kuşakların eğitimine, eğitimli insanlara önem veren bir toplumdur. Bağımsızlık savaşımızın önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı bir toplum olarak yaşatır ya da milleti esarete ve sefalete sürükler’ sözü de eğitimin önemine vurgu yapmıştır. İnsana yapılan yatırım yatırımların en pahalısı en önemlisi,  en uzun olanı ve en zorudur” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından dereceye giren ve mezun olan öğrencilere diplomaları ve teşekkür belgeleri takdim edildi. 
 

09

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B