• 09 Eylül 2010

Buriciye Medresesi ve Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı tarihi Buruciye Medresesi’nde gerçekleştirildi.Sivas Valiliği’nin organize ettiği bayramlaşma programına Vali Ali Kolat ve Eşi İlksen Kolat,Sivas Milletvekili Osman Kılıç, Garnizon ve 5.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Meftuni Yekeler, askeri ve mülki erkan,sivil toplum kuruluşları temsilcileri,basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.Konuşmaların ardından törene katılan idareciler birbirleri ile bayramlaştılar.

Üniversitemizde Bayramlaşma Sosyal Tesislerde Gerçekleştirildi

Her Bayram üniversitemizde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni,üniversitemiz sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.Törene Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Meftuni Yekeler,Hastane Başhekimi Prof.Dr.Gökhan Köylüoğlu,Fakülte dekanları,öğretim üyeleri ve Genel Sekreter Muammer Kokili katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş,”Milli ve Dini bayramlar bizim için çok önemli. Bayramlar barışın olduğu, kavganın sona erdirildiği günlerdi.” dedi.Bayramlarda yardımlaşmaların üst mertebelerde olduğunu dile getiren Dökmetaş,“çocuklarınızla torunlarınızla daha güzel günler dileyerek, Üniversitemiz idari ve akademik çalışanlarının bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Eylül